luni, 24 decembrie 2012

De Craciun

Dragii mei,

Va doresc tuturor un Craciun Fericit! Sa aveti parte de sanatate si bucurie, sa va aduca Mos Craciun cadourile mult dorite, sa va implineasca dorintele si sa va umple sufletul de caldura!
Lasati-va invaluti de magia clipelor petrecute cu cei apropiati, lasati-va sufletul sa se umple de bucurie, fericire si smerenie, amintiti-va ca aceasta sarbatoare este insasi esenta iubirii, ea este simbolul nasterii lui Isus mai presus de orice alte semnificatii. Anul acesta mai mult ca niciodata traiti cu adevarat Craciunul, daruiti iubire si zambete fara a astepta altceva in schimb, fiti mai buni, mai luminosi, mai fericiti!
Lasati iubirea din sufletul vostru sa iasa la suprafata, lasati-va inundati de ea si bucurati-va de fiecare moment alaturi de prieteni si familie.
Va doresc din tot sufletul sa traiti un Craciun de neuitat, va iubesc pe toti cei care faceti parte din viata mea, pe cei care ati facut parte din viata mea dar din diverse motive drumurile noastre s-au separat si de asemenea pe cei care veti face parte din viata mea!
Va multumesc si va port o adanca recunostinta si o infinita iubire celor care ati fost si sunteti alaturi de mine, u mean the world to me!
Spread love and Christmas spirit!
Sarbatori fericite tuturor cu pace si iubire!

Niciun comentariu: